DONDERDAG

Twenterand Tour voor senioren

Een ongedwongen dagje weg voor alle senioren uit Twenterand. De busexcursie maakt al vier jaren onderdeel uit van het programma. Elk jaar gaan ruim honderd senioren met elkaar op pad. Onder begeleiding van vrijwilligers maken de senioren een vier uur durende bustocht. Er zijn meerdere opstapplaatsen in de gemeente Twenterand:
  • Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop
  • De parkeerplaats aan de Daarleseweg in Den Ham
  • Vriezenhof en Weemelanden in Vriezenveen
  • Woonzorgcomplex ’t Haarhuus in Westerhaar.
Ook deelnemers buiten de gemeente Twenterand zijn van harte welkom om deel te nemen aan de bustocht. Zij kunnen opstappen bij één van de eerder genoemde opstapplaatsen in Twenterand. De bussen vertrekken tussen 9.00 en 9.30 uur. Deelname per persoon is 10 euro. Dit is inclusief koffie met krentenbrood tijdens een stop en een broodje tussen de middag. Aansluitend op de bustocht is het mogelijk om deel te nemen aan de seniorenmiddag in de feesttent in Vroomshoop met onder meer live muziek. Alle deelnemers worden weer thuis gebracht.

Familiebingo

De supportersvereniging van Vroomshoopse Boys houdt ook dit jaar weer een spetterende familiebingo met superronde. Dit is dé activiteit voor het gehele gezin! Tijdens de superronde maken deelnemers kans op extra grote prijzen.
// feestweekvroomshoop.nl _ 5-6-7-8 september 2018