WOENSDAG

Kermis

Natuurlijk ontbreekt de kermis dit jaar niet in Vroomshoop. Net als alle andere jaren staan spannende, leuke en grote kermisattracties allemaal opgesteld op het Oranjeplein. Woensdag is euro-dag op de kermis. Iedereen kan op deze dag voor slechts één euro in één van de draaiende attracties. De kermis in het centrum van Vroomshoop begint op woensdag en gaat door tot zaterdagavond. De attracties zijn op woensdag en donderdag geopend tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zelfs nog een uur langer!

Kindermiddag in Het Punt.

Goochelaar Jan is maar liefst 4-voudig Kampioen Kindergoochelen en komt naar de kindermiddag in Het Punt! De inloop is vanaf 13.45 uur, de goochelshow begint om 14.00 uur. Na een kleine pauze gaat het programma om 15.00 uur verder met een korte tekenfilm, geschikt voor alle kinderen. De middag duurt tot 15.30/15.45 uur. Toegang is voor iedereen gratis. Let op: per kind is maximaal één begeleider toegestaan.

Women & Girls Summernight

Een gloednieuw event in de Feestweek Vroomshoop. Speciaal voor alle vrouwen. Met een avondvullend programma. Women & Girls Summernight laat vrouwen nazomeren op het feestterrein. In een relaxte sfeer wordt iedere vrouw welkom geheten op de ‘rode loper’. Het feestterrein inclusief feesttent zijn volledig omgetoverd tot Ibiza-paradijs met loungemuziek op de achtergrond. In totaal zijn er 4 themapleinen:
  • Food
  • Beauty
  • Fashion
  • Interior

Iedere bezoeker kan deelnemen aan kookworkshops en live cooking. Of liever een hapje eten uit de lokale keuken? Dat kan! Acht hobbykoks uit Vroomshoop hebben hun specialiteit klaargemaakt. Dat wordt smullen…

Al het eten wordt geserveerd in de vorm/hoeveelheid van een tapas (kleine gerechtjes). Ze zijn te verkrijgen voor slechts 1 euro per stuk. Op de andere pleinen spotten vrouwen de laatste trends op het gebied van interieur, beauty en fashion. Schuif bijvoorbeeld aan bij één van de vele workshops. Of ontspan tijdens een welverdiende massage. Het is allemaal mogelijk tijdens Women & Girls Summernight.

De finale van Miss Ibiza Summernight wordt ook gehouden op deze avond. Na een wekenlange competitie, vormt Women & Girls Summernight het klapstuk van deze verkiezing. Nieuwsgierig hoe de dames worden opgemaakt? MAX Hair & Beauty laat het u live zien. Ook Niek Erents Fotografie ontbreekt niet om de modellen te fotograferen. Women & Girls Summernight: woensdag 6 september. Vanaf 17.30 tot 22.30 uur. Entree: gratis.

// feestweekvroomshoop.nl _ 5-6-7-8 september 2018