DONDERDAG

Twenterand Tour voor senioren

De Twenterand Tour voor senioren is voor het vijfde jaar op rij opgenomen in het programma van de feestweek in Vroomshoop. De busreis gaat op donderdag 6 september naar Drenthe met onder andere een bezoek aan Dwingeloo, Hoogeveen, Spier, Elim en Wijster. Er is een tussenstop bij Grand Café De Brink in Dwingeloo waar koffie met gebak klaarstaat.

Opstapplaatsen in Twenterand

Er zijn meerdere opstapplaatsen in de gemeente Twenterand: Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop, de parkeerplaats bij Veneberg IJzerwaren in Den Ham, De Klaampe in Westerhaar en De Hulle in Vriezenveen. Ook deelnemers buiten de gemeente Twenterand zijn van harte welkom om deel te nemen aan de bustocht. Zij kunnen opstappen bij één van de vertrekpunten in Twenterand.

Vertrektijden en seniorenmiddag

De bussen vertrekken op donderdag 6 september tussen 9.00 en 9.30 uur. Deelname per persoon is 12 euro (inclusief koffie en gebak).

Seniorenmiddag met livemuziek

Aansluitend op de bustocht start de seniorenmiddag met livemuziek in de feesttent. Deze middag begint rond 14.00 uur. Het Vissersvrouwenkoor De Schellevissen uit Almelo treden tijdens deze middag op. De toegang is gratis.

Familiebingo met superronde

De tweede dag van de feestweek wordt afgesloten met een familiebingo inclusief superronde, georganiseerd door de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys. De bingo begint om 20.00 uur. De tent is geopend vanaf 19.00 uur.

// feestweekvroomshoop.nl _ 5-6-7-8 september 2018