Veelgestelde vragen

Waar is Feestweek Vroomshoop?

De feesttent staat op het Oranjeplein en Burgemeester Koetjestraat in het centrum van Vroomshoop. Navigatieadres: Burgemeester Koetjestraat 2. De kermis is op het Oranjeplein.

Wat is de minimum leeftijd voor de feesttent?

Iedereen is welkom. Wij controleren bij de ingang wel je ID-kaart. Vanaf 18 jaar krijg je een bandje welke toestemming geeft om alcohol te bestellen.

Kan ik mijn ticket via mijn mobiel laten scannen?

Ja, uitprinten is niet nodig. Zorg er wel voor dat je het ticket vooraf hebt gedownload en dat je scherm helderheid hoog staat.

Ik kan mijn ticket(s) niet terug vinden?

Stuur ons een mail via info@oranjeverenigingvroomshoop.nl

Zijn munten met pin of contant te betalen?

Beiden zijn mogelijk. Er zijn muntenkassa’s waar je uitsluitend met pin kan betalen, als ook kassa’s waar je contant/cash kan betalen.

Is er garderobe?

Nee, er is geen garderobe aanwezig.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan op verschillende plekken in de directe omgeving van de feesttent. Volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Er zijn onder meer gratis parkeerplekken bij Het Punt (Burgemeester Koetjestraat 2).

Wat mag je NIET meenemen op het feestterrein?

Het is niet mogelijk om eten en drinken het feestterrein op te nemen. Er is voldoende mogelijkheid om te eten en te drinken op het feestterrein van Feestweek Vroomshoop. In verband met veiligheidsredenen is het ook niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het feestterrein (dus ook geen deodorant, haarlak, etc.). Het is bovendien niet toegestaan om drugs, wapens en andere verboden middelen mee te nemen.

Kan ik het feestterrein tussentijds verlaten?

Ja, dat is mogelijk. Bij binnenkomst ontvang je een entreebandje, bewaar deze dus goed.

Hebben jullie gevonden voorwerpen?

Ja, je kan ons een e-mail sturen naarinfo@oranjeverenigingvroomshoop.nl

Ik heb een andere vraag

Neem dan contact met ons op via info@oranjeverenigingvroomshoop.nl